Op slechts 12 kilometer afstand van het Prinsenpark ligt het Veluwemeer.

Putten - 9.1 km

Jachthaven WSV Nulde

Geniet van het beste van het waterleven bij Jachthaven Nulde. Ontdek de perfecte mix van rust en avontuur terwijl je je boot aanmeert in de moderne faciliteiten, omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op het water van het prachtige Veluwemeer.

Ga naar de website

Horst - 15.2 km

Telstar Surfclub

Telstar Surfclub is dé hotspot voor watersportliefhebbers aan het Veluwemeer. Laat je verrassen door de opwindende wereld van windsurfen, kitesurfen en suppen. Met professionele instructeurs en topapparatuur bieden zij avontuurlijke ervaringen voor beginners en gevorderden op een van de mooiste plekken van Nederland.

Ga naar de website

Harderwijk - 15 km

Harderwijk aan het water

Ontdek de charme van Harderwijk aan het water, waar geschiedenis en moderne recreatie samenkomen. Geniet van een ontspannen wandeling langs de sfeervolle haven, waar historische schepen en gezellige terrassen wachten. Laat je betoveren door de maritieme sfeer terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken met uitzicht op het kabbelende water. Harderwijk is de perfecte bestemming voor een dag vol waterplezier en ontspanning.

Ga naar de website